Aiwa ACD-18KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

Aiwa ACD-18KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

399990 Ft

Az AIWA HARUAIR ACD-18KBTU fali klíma nem csak távirányítóval működik, beépített Wi-Fi modulja lehetővé teszi a légkondicionáló precíz vezérlését mobiltelefonról, vagy más okoseszközről. Ne járassa feleslegesen a klímát, ha épp hosszú ideig távol van, kapcsolja be applikáción keresztül útban hazafelé és mire megérkezik, ideális hőmérséklet fogadja! A+ / A++ energiaosztályba sorolt eszköz kellemesen hűti, vagy fűti a helyiséget, könnyű összeszereléssel és egyszerű takarítási lehetőséggel. A falra szerelhető beltéri egység elegáns kialakítású, kellemes fűtést, vagy hűtést biztosít +16 - +31°C közötti hőmérséklet-tartományban, 5,1 kW hűtési és 5,13 kW fűtési teljesítménnyel, 820 m3/h légáramlással. A nyílások innovatív kialakítása nagyobb légáramlást biztosít kisebb üzemi mennyiség mellett. Kültéri egysége stabilan működik szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is (-20 - +60°C). Beépített bipoláris iongenerátorral rendelkezik, ami ionizálva a beáramló levegőt elpusztítja az abban található baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat. A gyártás minden szakaszában - a gyártás megkezdésétől a kartondobozokba történő csomagolásig - minden légkondicionáló és alkatrésze részletes minőségellenőrzésen esik át, amelyet független szervezetek végeznek.

H tarifás termék

Aiwa ACD-24KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

Aiwa ACD-24KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

429990 Ft

Az AIWA HARUAIR ACD-24KBTU fali klíma nem csak távirányítóval működik, beépített Wi-Fi modulja lehetővé teszi a légkondicionáló precíz vezérlését mobiltelefonról, vagy más okoseszközről. Ne járassa feleslegesen a klímát, ha épp hosszú ideig távol van, kapcsolja be applikáción keresztül útban hazafelé és mire megérkezik, ideális hőmérséklet fogadja! A+ / A++ energiaosztályba sorolt eszköz kellemesen hűti, vagy fűti a helyiséget, könnyű összeszereléssel és egyszerű takarítási lehetőséggel. A falra szerelhető beltéri egység elegáns kialakítású, kellemes fűtést, vagy hűtést biztosít +16 - +31°C közötti hőmérséklet-tartományban, 6,84 kW hűtési és 7,05 kW fűtési teljesítménnyel, 3000 m3/h légáramlással. A nyílások innovatív kialakítása nagyobb légáramlást biztosít kisebb üzemi mennyiség mellett. Kültéri egysége stabilan működik szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is (-20 - +60°C). Beépített bipoláris iongenerátorral rendelkezik, ami ionizálva a beáramló levegőt elpusztítja az abban található baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat. A gyártás minden szakaszában - a gyártás megkezdésétől a kartondobozokba történő csomagolásig - minden légkondicionáló és alkatrésze részletes minőségellenőrzésen esik át, amelyet független szervezetek végeznek.

H tarifás termék

Aiwa ACD-9000KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

Aiwa ACD-9000KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

244990 Ft

Az AIWA HARUAIR ACD-9000 fali klíma nem csak távirányítóval működik, beépített Wi-Fi modulja lehetővé teszi a légkondicionáló precíz vezérlését mobiltelefonról, vagy más okoseszközről. Ne járassa feleslegesen a klímát, ha épp hosszú ideig távol van, kapcsolja be applikáción keresztül útban hazafelé és mire megérkezik, ideális hőmérséklet fogadja! A+ / A++ energiaosztályba sorolt eszköz kellemesen hűti, vagy fűti a helyiséget, könnyű összeszereléssel és egyszerű takarítási lehetőséggel. A falra szerelhető beltéri egység elegáns kialakítású, kellemes fűtést, vagy hűtést biztosít +16 - +31°C közötti hőmérséklet-tartományban, 2,5 kW hűtési és 2,8 kW fűtési teljesítménnyel, 520 m3/h légáramlással. A nyílások innovatív kialakítása nagyobb légáramlást biztosít kisebb üzemi mennyiség mellett. Kültéri egysége stabilan működik szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is (-15 - +43°C). Beépített bipoláris iongenerátorral rendelkezik, ami ionizálva a beáramló levegőt elpusztítja az abban található baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat. A gyártás minden szakaszában - a gyártás megkezdésétől a kartondobozokba történő csomagolásig - minden légkondicionáló és alkatrésze részletes minőségellenőrzésen esik át, amelyet független szervezetek végeznek.

H tarifás termék

Aiwa ACD-12000KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

Aiwa ACD-12000KBTU HARUAIR Prémium Japán technológiás hűtő-fűtő inverteres klíma beépített Wifi-vel

269990 Ft

Az AIWA HARUAIR ACD-12000 fali klíma nem csak távirányítóval működik, beépített Wi-Fi modulja lehetővé teszi a légkondicionáló precíz vezérlését mobiltelefonról, vagy más okoseszközről. Ne járassa feleslegesen a klímát, ha épp hosszú ideig távol van, kapcsolja be applikáción keresztül útban hazafelé és mire megérkezik, ideális hőmérséklet fogadja! A+ / A++ energiaosztályba sorolt eszköz kellemesen hűti, vagy fűti a helyiséget, könnyű összeszereléssel és egyszerű takarítási lehetőséggel. A falra szerelhető beltéri egység elegáns kialakítású, kellemes fűtést, vagy hűtést biztosít +16 - +31°C közötti hőmérséklet-tartományban, 3,2 kW hűtési és 3,4 kW fűtési teljesítménnyel, 520 m3/h légáramlással. A nyílások innovatív kialakítása nagyobb légáramlást biztosít kisebb üzemi mennyiség mellett. Kültéri egysége stabilan működik szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is (-15 - +43°C). Beépített bipoláris iongenerátorral rendelkezik, ami ionizálva a beáramló levegőt elpusztítja az abban található baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat. A gyártás minden szakaszában - a gyártás megkezdésétől a kartondobozokba történő csomagolásig - minden légkondicionáló és alkatrésze részletes minőségellenőrzésen esik át, amelyet független szervezetek végeznek.

H tarifás termék

A kiterjesztett jótállás feltételei:

Az AIWA JAPÁN klímák kompresszorára +7 év kiterjesztett jótállást vállalunk, amennyiben készülékét regisztrálja. A klíma berendezés mellé megkapja a mindenkor hatályos jótállási jegyet, mely tartalmazza a jótállás és szavatosság pontos feltételeit.

A 2023.07.01-én hatályos rendelkezések alapján a kötelező jótállásról szóló rendelet szerint a vásárlástól (termék árának kifizetésétől), az eladási ártól függően, számított egy, kettő vagy három év a kötelező jótállás:

  • 10 000 - 100 000 forintig: 1 év
  • 100 001 - 250 000 forintig: 2 év
  • 250 001 forint felett: 3 év

A jótállás feltétele, hogy a klíma üzembehelyezési igazolását megőrizze.

Cégünk, a Hifi Station Kft., mint az AIWA JAPÁN kizárólagos importőre a fenti jótállási időn túl vállalunk az AIWA JAPÁN klíma készülék kompresszorára további 7 év jótállást, így a teljes jótállási idő akár az egységre vonatkozólag elérheti a 10 évet. A +7 év jótállás feltétele az évenként kétszeri karbantartás és annak igazolása. A vásárlást igazoló számlát, a jótállási jegyet, a beüzemelési és karbantartási munkalapokat a jótállási idő végéig meg kell őrizni.

A minimális, évenkénti karbantartás gyakorisága az üzemeltetés módjától függően minimálisan évi 1 alkalom, ha jellemzően csak hűtésre használja a klímát és különlegesen tiszta levegőjű környezetben lévő lakásban. Amennyiben hűtésre és fűtésre is használva van, úgy minimálisan évi 2 alkalom a hűtési és fűtési idény kezdete elején. Amennyiben a belvárosban vagy erős favirágzásoknak kitett helyeken, irodákban, ipari környezetben úgy a karbantartás ennél gyakrabban, 2, de akár több alkalommal is szükséges lehet évente. A karbantartást a beüzemelő javasolja Önnek.

A karbantartással biztosítani kell, hogy a berendezés tiszta legyen és a hőcsere megtörténhessen. A szűrők tisztítása mellett biztosítani kell, hogy a kültéri és beltéri egységekben is a hőcserélők és a motor, a mozgó alkatrészek is tiszták legyenek. Ellenőrizni kell a gáztöltetet és az elektromos csatlakozásokat. A karbantartást bármely, a megfelelő képesítéssel, érvényes F-Gáz engedéllyel rendelkező klímaszerelő elvégezheti, nem csak az üzembehelyező, de ennek igazolásához a számla és a karbantartási munkalap szükséges.

Üzemeltetőnek el kell végeztetnie képesített gazdálkodó szervezet szivárgásvizsgálatra jogosító F-gáz képesítést szerzett szakembereivel. Ezen felül a berendezést a rendelet szerinti illetékes Felügyelőséghez be kell jelenteni, az NKVH weboldalán szükséges a regisztráció.

A kiterjesztett jótálláshoz Önnek regisztrálnia kell az aiwajapan.hu/klimareg oldalon. A regisztrációra 60 nap áll rendelkezésére a vásárlástól számítva.